Crònica oficial de la Paella del mateix nom.

El fetge de bou compleix 25 anys

La Serenissima

La Serenissima
Diputació General del Fetge de Bou

In Memoriam: Forges

In Memoriam: Forges

In Memoriam: Pau Donés

In Memoriam: Pau Donés

Samarreta commemorativa

Samarreta commemorativa

El Teatro Chino

El Teatro Chino

divendres, 11 de març del 2011

Publicat per La Comissió en | divendres, de març 11, 2011 No hi ha comentaris
A l'Alqueria de Roca, en Meliana (l'Horta Nord), es troba Ca Pepico, un restaurant reputat on la cultura del vi i el respecte cap a la tradició culinària són ben presents.

Producte de molt bona qualitat, coccions més que correctes: acadèmiques, oferta i propostes quant als vins assenyades i ben raonades, honestedat en els preus i tracte professional i cordial. Amb estos ingredients, encomanàrem una paella de fetge de bou. I heus ací la breu crònica d'una experiència que no sols recomanem, sinó que aspirem a repetir.

Dels entrants cal destacar les mandonguilles d'abadejo, ben casolanes, amb l'adequada proporció entre creïlla i peix i el punt exacte de fregit. I unes anxoves en oli, impecables de sabor.

De la paella de fetge de bou destaquem la melositat i el punt de cocció de l'arròs, tot el sabor de les vísceres (lleterola inclosa) i, en definitiva, el coneixement acreditat de la cuinera d'una recepta vinculada a celebracions, a esdeveniments festius i a germanor.

Quant als vins, no podem més que reconèixer els amplis i ben raonats coneixements de la casa. Dels vins biodinàmics als dolços més internacionals, l'oferta i la degustació va suposar tot un ventall renovat on caldrà aprofundir i aprendre disfrutant.

I finalment les postres, on la creativitat i el bon treball es va fer parlés especialment en el dolç de poma. Tornarem, segur.


Per a escorcollaires

Xarxes socials