Crònica oficial de la Paella del mateix nom.

El fetge de bou compleix 25 anys

La Serenissima

La Serenissima
Diputació General del Fetge de Bou

In Memoriam: Forges

In Memoriam: Forges

In Memoriam: Pau Donés

In Memoriam: Pau Donés

Samarreta commemorativa

Samarreta commemorativa

El Teatro Chino

El Teatro Chino

diumenge, 27 de juliol del 2008

Publicat per Ramón Nonato en | diumenge, de juliol 27, 2008 No hi ha comentaris

Des que Ferran Adrià ens descobrí que és possible cobrar 73,45 € per un rebollit de codols i que el client pague sense dir ni mú, els cuiners de qualsevol comunitat autònoma s'han llençat a fer el mec.


S'ha produït una renovació absoluta de la vaixella i els plats han augmentat la seua grandària de manera que el radi mínim dels mateixos mai pot ser inferior a 31,23 cm; si vosté veu que el menjar va en un d'aquestos plats volants ja por dir: "açò és alta cuina".


La sal amb denominació d'orige tampoc falta i els clients poden trobar-se a taula una completa tèsi doctoral sobre la mateixa; és prou que en el saler diga "perles de sal puríssima d'Eivissa" per a que vosté ja no dubte ni per un segon que en aqueix restaurant saben més d'alta cuina que de cap altra cosa.


En aquesta dinàmica culinària s'ha inserit també la casa Hostal Estela que, cada hivern ens ofereix la fenomenal nanolaminació amb aromatització nitrogenada d'espècies asiàtiques i explossions caramelitzades, en fase freda i calenta, de taronges amb addicció d'escuma vaporitzada de maduixes silvestres que prepara Doloretes La Torronera (en la foto) i que ha substituït amb molt d'èxit a la popular taronja preparada amb maduixes i canyella.

Per a escorcollaires

Xarxes socials