Des dels inicis de l’existència de l’ésser humà, aquest sempre ha intentat satisfer al màxim les seues necessitats , essent unes de les més imprescindibles l’alimentació i la sexualitat. Quasi totes les cultures han relacionat amb dues facetes humanes d’alguna manera, ja siga donant nom d’aliments a parts del cos usades en l’acte sexual o dotant de noms sexuals a plats o altres aspectes relacionat amb l’alimentació.
Pel que fa a la primera de les opcions, l'insigne Suecà Josep Bernat i Baldoví nés un bon exemple:
Màgia, ficció, realitat o fantasia, sempre s’han relacionat el poder d’alguns aliments en fer més satisfactòria la pràctica amatòria. I ara, al restaurant RIFF, el 12 de febrer es celebra un curs de cuina afrodisíaca. Que vos aprofite.
Pel que fa a la primera de les opcions, l'insigne Suecà Josep Bernat i Baldoví nés un bon exemple:
que m'ha pasat esta nit;
tenint la dona en lo llit
m'hágut de fer la puñeta!...
Es el cas que ella roncava,
siga dormint ó desperta,
cuant me sá posat molt erta
la cabota de la fava;
yo al vore que me s'enpina,
li ha pegat cuatre calbóts,
pero en los caps de viróts
esta es mala medisina:
perque tot viviente sáp
que al palparli la pallorfa,
solta la fava la corfa,
y es trasforma luego en náp;
y com del meu náp la fulla
té tan males condisións,
als cuatre ó sinc refregóns
m'há deixat la má á-remulla.
Màgia, ficció, realitat o fantasia, sempre s’han relacionat el poder d’alguns aliments en fer més satisfactòria la pràctica amatòria. I ara, al restaurant RIFF, el 12 de febrer es celebra un curs de cuina afrodisíaca. Que vos aprofite.
0 comentaris :
Publica un comentari a l'entrada