Crònica oficial de la Paella del mateix nom.

El fetge de bou compleix 25 anys

La Serenissima

La Serenissima
Diputació General del Fetge de Bou

In Memoriam: Forges

In Memoriam: Forges

In Memoriam: Pau Donés

In Memoriam: Pau Donés

Samarreta commemorativa

Samarreta commemorativa

El Teatro Chino

El Teatro Chino

dimarts, 2 de juny del 2015

Publicat per La Comissió en , | dimarts, de juny 02, 2015 No hi ha comentaris
L'èxit assolit en les proves, realitzades fins ara sota el màxim secret, sembla confirmar que en breu l'elaboració de paelles gegants podria incorporar l'ús dels anomenats drone.

Es tracta d'aparells no tripulats, de reduïdes dimensions, que funcionen de manera semi-autònoma, i que serien comandats per cuiners expressament qualificats per l'Agència Espanyola de Seguretat Aèria (AESA).


La major precisió dels drone es podria imposar
Galbis i altres empreses dedicades a l'elaboració de paelles gegants haurien mostrat el seu interés en l'aplicació dels drone, ja que pot suposar un important estalvi de ma d'obra i una major precisió a l'hora de deixar caure els ingredients sobre la paella. 

De fet, l'empresa nord-americana Intelligent UAS va saludar als seus clients pel Dia d'Acció de Gràcies, que se celebra el quart dijous de novembre als Estats Units, utilitzant un drone per a cuinar un titot, tal com es veu en el següent vídeo on s'observa com el titot és arreplegat i transportat fins a una olla perquè siga cuinat.


D’altra banda, la Diputació Medul·lar de la Paella de Fetge de Bou podria debatre durant el proper Summer MAM 2 sobre la possibilitat d’admetre o no els drone com a tecnologia apta per als actes medul·lars.


La cadena Jo! Sushi ja va posar a prova en Londres una novetat sense precedents en els seus restaurants de cuina japonesa: uns helicòpters-drone són els seus “empleats” més destacats, ja que poden aconseguir velocitats de fins a 40 quilòmetres per hora, superant en cinc vegades la velocitat habitual de treball d'una persona. Al següent vídeo hi ha una demostració.


Si el resultat del debat fóra positiu, els cuiners de l'Hostal Estela solament haurien d'enganxar la paella de fetge de bou als drone i després, guiarien els aparells a través d'una aplicació d'iPad mentre per la megafonia de l'Estela sonaria “Lo cant del valencià”, del compositor de Requena Pedro Sosa López.

Els drone, tenen capacitat per a cobrir una distància de fins a uns 50 metres, portarien la paella a la taula i després tornarien a la seua “base”.

De moment, els “cambrers volants” han entrar en funcionament en dos restaurants del centre de la capital britànica, però la seua implantació al cerimonial medul·lar podria ser qüestionat pels Diputats al Summer MAM 2.






Per a escorcollaires

Xarxes socials