Divendres 16 d’octubre de 2015 es celebrà la primera edició
de la paella del fetge de bou “exploratòria” amb la pretensió d’indagar sobre
les diferents maneres d’elaborar aquest plat estrella de la cuina valenciana.
Vam triar Alboraia com a centre d’interès d’aquest experiment.
Concretament el restaurant AM 47 situat a l’avinguda Ausiàs March, 47 d’aquesta
població i que es pot visitar ací.
Aplegar hi és difícil perquè l’ajuntament d’Alboraia no té retolats
els carrers i sense l’ajuda d’algun aborigen, la cosa és complicada.
El restaurant és amplíssim i el personal molt atent, amable
i amb moltes ganes d’agradar. Té, a més, una característica notable: el vàter
està netíssim a qualsevol hora i això és un tret que parla de la manera de fer
les coses en aquesta casa.
Ens proposaren un menú tancat amb dos entrants, la paella de
fetge de bou, vi, cervesa, postres i cafè. El vi fou excel·lent (d’això
s’encarregà Javier Cardona) i la paella, peculiar perquè l’opció estètica que
han triat és fer-la neta amb un arròs completament daurat i l’endívia molt
verda sense integrar al guisat general. L’arròs estava en un punt magnífic.
Dels entrants i dels sortints, no es pot dir res ni bo ni roí perquè no
destacaren, al contrari del cafè que va brillar a molta alçada per la seua
qualitat i extraordinària preparació.
0 comentaris :
Publica un comentari a l'entrada