Ja tenim en portes la segona edició exploratòria de la Paella de Fetge de Bou; un event medul·lar que té com a nord esbrinar diferents formes, llocs i filosofies d'entendre aquesta paella tan peculiar i saborosa.
L'edició de 2015 es feu a Alboraia, al restaurant AM47 i enguany tornarem a Alboraia però al restaurant Nostre Bar on comprovarem com fa la paella de fetge de bou, el seu propietari Àngel. Ja ho veurem i llegirem doncs hi haurà una crònica el més acurada possible. De moment, ací tenim la convocatòria oficial però, com heu vist, també hi havia un warm up amb un munt d'imatges destinades a escalfar motors.
L'edició de 2015 es feu a Alboraia, al restaurant AM47 i enguany tornarem a Alboraia però al restaurant Nostre Bar on comprovarem com fa la paella de fetge de bou, el seu propietari Àngel. Ja ho veurem i llegirem doncs hi haurà una crònica el més acurada possible. De moment, ací tenim la convocatòria oficial però, com heu vist, també hi havia un warm up amb un munt d'imatges destinades a escalfar motors.
0 comentaris :
Publica un comentari a l'entrada