Crònica oficial de la Paella del mateix nom.

El fetge de bou compleix 25 anys

La Serenissima

La Serenissima
Diputació General del Fetge de Bou

In Memoriam: Forges

In Memoriam: Forges

In Memoriam: Pau Donés

In Memoriam: Pau Donés

Samarreta commemorativa

Samarreta commemorativa

El Teatro Chino

El Teatro Chino

dissabte, 30 de desembre del 2017

Publicat per La Comissió en , , | dissabte, de desembre 30, 2017 No hi ha comentaris
Imatge oficial de la convocatoria 2017 de l'ACB
Amb puntualitat i rigor es va celebrar el 28 de desembre, a les 10:30 hores la darrera cita del calendari anual de la Confraria del Fetge de Bou: l'Amazing Christmas Brunch, que no deixa de ser la sofisticació anglosaxona de l'esmorzar d'entrepà de lleterola, especialitat del Bar Sena, a València.

Amb la sentida absència del nostre Secretari Perpetu, els set participants donaren compte de l'entrepà corresponent sense cap concessió ni treva als excessos gastronòmics propis de les dates nadalenques: la ingesta de l'entrepà sencer era indefugible.

El companatge va ser molt valorat pels assistents
El bon fer del personal del Bar Sena, atent i professional, va permetre l'abast coordinat dels entrepans, ben farcits d'una exquisida lleterola correctament fregida, amb l'oli just i necessari per a que el pa prenguera el gust que tant agrada als Diputats. I els alls tendres aportant el punt suficient de sabor: excel·lent.

Deixarem per als comentaris dels Senyors Diputats les raonables crítiques constructives sobre la qualitat del pa, que tot i ser correcte, és un capítol fàcilment millorable si atenem als forns veïns del Bar Sena. Si a hores d'ara són ja molts els que tracten de prestigiar (i potser traure profit) del que anomenen la cultura del almuerzo, és indubtable que la qualitat del pa a l'hora d'esmorzar ha de ser la millor possible, i més quan el companatge és la mítica lleterola.

Part de la Barra del Bar Sena amb els entrepans
L'esmorzar, remullat amb cervesa, va ser completat amb cafè i cremaet de rom, donant pas a la tertúlia, que va servir per marcar les directrius dels àpats de l'any 2018. Encetem així un nou cicle del del fetge de bou (vint-i-sis edicions medul·lars) que pot ser transcendent per als esdeveniments del calendari de la Diputació que més debatuts han estat durant l'exercici que ara finalitza: bona sort i un venturós 2018 per tothom.








Per a escorcollaires

Xarxes socials