Crònica oficial de la Paella del mateix nom.

El fetge de bou compleix 25 anys

La Serenissima

La Serenissima
Diputació General del Fetge de Bou

In Memoriam: Forges

In Memoriam: Forges

In Memoriam: Pau Donés

In Memoriam: Pau Donés

Samarreta commemorativa

Samarreta commemorativa

El Teatro Chino

El Teatro Chino

divendres, 18 d’octubre del 2019

Publicat per La Comissió en , | divendres, d’octubre 18, 2019 No hi ha comentaris

Situat a la part septentrional de l'Horta de València, vora la costa, Massamagrell compta amb una estació de tren (Línia 3 de Metro) de FGV que va ser el mitjà d’arribada de la majoria dels assistents a la cinquena edició exploratòria de la paella de fetge de bou.

L’exposició a diferents maneres d’abordar la paella de fetge de bou ha esdevingut un ritual per a la nostra Confraria, que al seu torn és abordat pels cuiners de diverses maneres. En el cas de Jairo Varas, responsable de la cuina del Restaurant Avenida 2.0, ens va agradar molt l’actitud d’honestedat i humiltat que va mostrar durant els comentaris posteriors a la ingesta d’una paella de fetge de bou que es pot repetir per sabor, concepte i plantejament.

Jairo és un xef format a les aules del CdT de València. Abans de fer-se càrrec de l’Avenida 2.0 (el negoci familiar), ha sigut cap de cuina de la Forqueta de Rocafort, en la Taverna Tico Vidal i en la cadena d'hotels València Flats. Eixe bagatge i el tracte dispensat no només a l’arròs, sinó també a la resta d’ingredients de la paella de fetge de bou, va donar un resultat bo i del gust general dels comensals. Res a vore amb l'opinió que publica Tripadvisor amb data de 17/11/2019...


El vi negre escollit va ser Nodus Summum (Utiel Requena), elaborat amb merlot, Cabernet Sauvignon i ull de llebre. Els entrants, tots correctes, els varem remullar amb Nodus Chardonay, del mateix celler i Denominació d’Origen.

Amb l’inici del Curs 2019-20, es va procedir al lliurament pel Sr. Camarlenc de la desitjada samarreta de la Confraria, amb un disseny tan artístic com encertat és el seu lema.


Per a escorcollaires

Xarxes socials