Crònica oficial de la Paella del mateix nom.

El fetge de bou compleix 25 anys

La Serenissima

La Serenissima
Diputació General del Fetge de Bou

In Memoriam: Forges

In Memoriam: Forges

In Memoriam: Pau Donés

In Memoriam: Pau Donés

Samarreta commemorativa

Samarreta commemorativa

El Teatro Chino

El Teatro Chino

divendres, 26 de maig del 2023

Publicat per La Comissió en , | divendres, de maig 26, 2023 No hi ha comentaris

Que hi ha comboi per la paella de fetge de bou més enllà de l’àmbit medul·lar és una certesa no desmentida, malgrat les tribulacions i mudances que la cita anual ha patit d’antuvi. Això i la maleïda pandèmia va obrir un parèntesi excessiu que calia tancar com abans millor. I la cita es va concretar en El Racó de Meliana el 17 de febrer de 2023, per tal de compartir, com en ocasions anteriors, una paella de fetge de bou amb germanor i un bon ambient que ja tiràvem a faltar.


Els entrants fóren encertats tots ells, amb una orientació moderna però honesta: es tractava d’obrir boca per a gaudir de la paella de fetge de bou, de la qual direm que estava bona, que entra dins del cànon compartir per la nostra confraria, i que El Racó de Meliana acredita una solvència raonable per a un repte davant el qual altres restaurants fan figa.

Dels vins direm que ens varen agradar, tot i que la memòria del cronista impedix donar més detalls en el moment actual, i no s'han trobat documents gràfics que permeten donar més detalls. A les postres, correcció acompanyada d’un encertat vi dolç.

L’actual context d’inflació fa indefugible que hostaleria reflectisca en els seus preus un increment que els comensals podem acceptar si no es ressentix la relació qualitat preu, i eixa sembla ser la clau de qualsevol àpat: equilibri per a que el resultat final siga satisfactori per a totes les parts implicades. 

L’errada en el compte, corregida gràcies a la diligència experta del nostre Egregi Abanderat, va posar seny i punt final a una paella gojosament oberta que caldrà repetir l’any vinent si la salut i les circumstàncies ens ho permeten. Amen.

 

 

 




 

 

 

Per a escorcollaires

Xarxes socials