Cal remarcar l’òptima infraestructura per a aparcar que Sueca va oferir als comensals, així com l’agradable passeig que vàrem poder gaudir des de la carretera CV-515, a l’alçada d’una referenciada botiga de mobles, fins al número 32 del carrer de València, on tingué lloc l’àpat, que va ser precedit d’unes cassalles en honor a la comarca que ens acollia.
Sabem que l’objectiu de la convocatòria era la degustació de la paella de fetge de bou, però no ens podem resistir a destacar l’excel·lència de l’allipebre que la va precedir: saborós, equilibrat de sabor i ingredients, ben cuit i abundant. Només tornar a tastar l’allipebre ja justifica sobradament la voluntat de repetir visita al restaurant Sequial, 20. Si afegim les entrades de tomaca amb tonyina, calamars arrebossats (prescindibles si atenem a la seua qualitat que no es correspon amb la del calamar mediterrani) i pa amb allioli, sabreu que vàrem enfrontar la paella de fetge de bou amb les emocions a flor de pell, menys gana de la desitjable i ben regats amb el monestrell de Vicente Gandia “Finca del Mar”.
Després de les merescudes repeticions, i ja sense capacitat per a molta més ingesta (els anys no perdonen), enfrontàrem les postres: la taronja potser no estava en el punt ideal, i algunes llesques podrien haver estat més remullades, segons reporta la sempre exigent Comissió de Garanties de la nostra Confraria. Per a concloure, abordàrem una agradable tertúlia amb cafès i cremadets, gaudint de l’atenció amable i professional de tot l’equip del Sequial 20: enhorabona per la vostra feina i moltes gràcies. Tornarem.
Amb l’àpat ingerit, era indefugible la necessitat de passejar-lo en una visita guiada pels carrers de Sueca on trobarem l’Ateneu modernista construït per Joan Guardiola l’any 1929 i el Museu Joan Fuster, entre altres joies que fan de Sueca una ciutat emblemàtica que sentim com a pròpia.
0 comentaris :
Publica un comentari a l'entrada