Crònica oficial de la Paella del mateix nom.

El fetge de bou compleix 25 anys

La Serenissima

La Serenissima
Diputació General del Fetge de Bou

In Memoriam: Forges

In Memoriam: Forges

In Memoriam: Pau Donés

In Memoriam: Pau Donés

Samarreta commemorativa

Samarreta commemorativa

El Teatro Chino

El Teatro Chino

divendres, 12 de juliol del 2013

Publicat per La Comissió en , | divendres, de juliol 12, 2013 1 comentari

Per als intel·lectuals potser la causa serà la globalització. Potser el tòpic meninfotisme dels valencians... Però la realitat és que la paella continua sent objecte de múltiples usos comercials, versions inversemblants i vulgaritats de mal gust, com ara la que s'ha perpetrat al Japó, de la qual vos posem una mostra al següent video.



La nostra paciència s'esgota, com la de Ciceró durant el discurs que va pronunciar davant el Senat de Roma al temple de Júpiter Stator. I més quan el president de les Corts Valencianes cuina amb gas butà el nostre plat més rellevant:



Com a alternativa, ens ha agradat molt el blog senzill i divulgatiu de l'Institut d'Ensenyament Secundari "Antoni Llidó" de Xàbia, a La Marina Alta, on els alumnes de segon d'ESO ha fet una recollida de receptes de paella que fan les seues famílies. I la web del restaurant El Tresmall de Dénia, amb la proposta d'una paella al dia (350 paelles) entre les quals hi ha la de fetge de bou.

1 comentaris :

Ramón Nonato ha dit...

Don Juan Cotino es un excelente valenciano y opta por el gas butano porque está cocinando ¡dos paellas a la vez! ¡Dos! ¡Como sus huevos! ¡Qué gran católico!
¿Quienes son los efebos que beben agua a gollete allá en el fondo? ¿Querubes? ¿Personas de bien?

Per a escorcollaires

Xarxes socials