Crònica oficial de la Paella del mateix nom.

El fetge de bou compleix 25 anys

La Serenissima

La Serenissima
Diputació General del Fetge de Bou

In Memoriam: Forges

In Memoriam: Forges

In Memoriam: Pau Donés

In Memoriam: Pau Donés

Samarreta commemorativa

Samarreta commemorativa

El Teatro Chino

El Teatro Chino

dijous, 4 de febrer del 2016

Publicat per Ramón Nonato en , , | dijous, de febrer 04, 2016 1 comentari
El calendari litúrgic del Fetge de Bou funciona com un rellotge i per tant, ja està convocada la cinquena edició de la Paella de Fetge de Bou Culta per al 26 de febrer de 2016 en Ca Pepico.
Pepe consagra una tallada de meló de la casa Peris

Per què Culta?  Per oferir-li a aquest plat tan medul·lar de la cuina valenciana l’oportunitat de consagrar-se.

Expliquem-nos. A missa el pa i el vi, per obra del ritual del rector, acaben per transsubstanciar-se en unes altres coses més altes i més grans. Nosaltres necessitàvem també una transsubstanciació. Ja teníem un dels elements de la mateixa: la paella; però ens faltava l’altre element: el vi i naturalment un taumaturg capaç d’obrar el miracle.

Alguns "caldos" singulars
Un cabernet californià
Fa cinc anys vam decidir que Pepico podria ser el nostre alquimista i no ens vam equivocar, Pepe Ferrer acompanya la paella de fetge de bou amb una plèiade de vins d’altíssima qualitat.

No és difícil trobar un restaurant amb una llarga carta de vins, el que és difícil de trobar és un home carta com Pepe Ferrer.

Així que aquests són els motius que ens portaren fa cinc anys a inaugurar les edicions Cultes i enfrontem la cinquena edició de la Paella de Fetge de Bou Culta amb l'esperança de gaudir per molts anys més en aqueix figó l’horta que és Ca Pepico i que podeu veure ací.


1 comentaris :

Jordi Vicent ha dit...

N'estic d'acord. Pero he d'afegir que a Ca Pepico siempre menges i beus molt be i vull destacar el seu arròs amb fesols i naps així com l'arròs de mar.

Per a escorcollaires

Xarxes socials