El calendari litúrgic del
Fetge de Bou funciona com un rellotge i per tant, ja està convocada la cinquena
edició de la Paella de Fetge de Bou Culta per al 26 de febrer de 2016 en Ca
Pepico.
Pepe consagra una tallada de meló de la casa Peris |
Per què Culta? Per oferir-li a aquest plat tan medul·lar de la cuina valenciana l’oportunitat de consagrar-se.
Expliquem-nos. A missa el
pa i el vi, per obra del ritual del rector, acaben per transsubstanciar-se en
unes altres coses més altes i més grans. Nosaltres necessitàvem també una transsubstanciació.
Ja teníem un dels elements de la mateixa: la paella; però ens faltava l’altre
element: el vi i naturalment un taumaturg capaç d’obrar el miracle.
Alguns "caldos" singulars |
Un cabernet californià |
No és difícil trobar un
restaurant amb una llarga carta de vins, el que és difícil de trobar és un home carta com Pepe Ferrer.
Així que aquests són els
motius que ens portaren fa cinc anys a inaugurar les edicions Cultes i enfrontem la cinquena edició de la Paella de Fetge de Bou
Culta amb l'esperança de gaudir per molts anys més en aqueix figó l’horta que és Ca Pepico i que podeu veure ací.
1 comentaris :
N'estic d'acord. Pero he d'afegir que a Ca Pepico siempre menges i beus molt be i vull destacar el seu arròs amb fesols i naps així com l'arròs de mar.
Publica un comentari a l'entrada