El 24 de febrer de 2012 es va celebrar la primera edició culta de la paella de fetge de bou en el restaurant Ca Pepico, al barri de Roca, en Meliana. I el divendres 24 de febrer de 2017 es celebra la sisena edició culta d'una paella de fetge de bou que ha esdevingut, per mèrits propis, una cita indefugible per a comensals amb ganes de tastar-la.
Des de la nostra Acadèmia Gastrònica s'ha impulsat el concepte de sexenni com a fita d'especial celebració, per tal d'esperonar a nous comensals i consolidar així una cita que forma part del nostre calendari oficial.
Igualment, com a reconeixement a la seua tasca de difusió de la paella de fetge de bou culta, així com pels mèrits acreditats en el capítol enològic, heus ací l'himne del sexenni dedicat a Ca Pepico.
I a continuació, exposem algunes de les imatges fetes servir per a animar (warm up) la sisena convocatòria de la paella de fetge de bou culta.
0 comentaris :
Publica un comentari a l'entrada