Crònica oficial de la Paella del mateix nom.

El fetge de bou compleix 25 anys

La Serenissima

La Serenissima
Diputació General del Fetge de Bou

In Memoriam: Forges

In Memoriam: Forges

In Memoriam: Pau Donés

In Memoriam: Pau Donés

Samarreta commemorativa

Samarreta commemorativa

El Teatro Chino

El Teatro Chino

diumenge, 11 d’abril del 2021

Publicat per La Comissió en , | diumenge, d’abril 11, 2021 No hi ha comentaris

El confinament, les restriccions i resta de condicionants extraordinaris ens han obligat a considerar les nostres benvolgudes celebracions gastronòmiques, com a excepcions pròpies d'una suposada nova normalitat que encara no sabem ben bé ni en què consistirà i quant de temps l'haurem de suportar.

No cal ni dir el dolor que ens provoquen les absències i pèrdues patides per molts des de que va començar la pandèmia. Malgrat tot això, encara hem trobat la manera de mantenir l'esperança de retrobar-nos com a comensals, sense renunciar al goig dels àpats que tants bons moments ens reporten.

Pensem que, en condicions de tanta dificultat, més que recollir amb el detall d'altres ocasions la crònica de cada àpat, pagava la pena deixar constància de la nostra voluntat de fer compatible la germanor de les trobades amb el respecte per les normes que cal respectar per superar la greu situació sanitària que encara patim. Heus ací, per tant, les imatges del que la nova normalitat en va permetre fer en el lloc on, per moltes i diverses raons, sempre enyorem tornar: el restaurant Estela de Tavernes Blanques.

19 de juny de 2020





 

Convocatòria anul·lada en el Bar Sena per a desembre de 2020

 

Convocatòria Organitzada Bovis Iecore Tool (COBIT) per al 16 d'abril de 2021

 




Més enllà de les escasses iniciatives presencials, la pandèmia ha permès als Diputats de la paella de fetge de bou conèixer, entre altres opcions, de la fèrtil i creativa producció cinematogràfica de l'anomenat "cine con tema", un gènere encara poc reconegut en les filmoteques més acadèmiques, però que inclou un ample quadre artístic i compta amb directors i guionistes que són, si més no, referents indiscutibles dels missatges més sorprenents i hilarants que fins ara hem tingut oportunitat de vore en la gran pantalla.



Per a escorcollaires

Xarxes socials