Crònica oficial de la Paella del mateix nom.

El fetge de bou compleix 25 anys

La Serenissima

La Serenissima
Diputació General del Fetge de Bou

In Memoriam: Forges

In Memoriam: Forges

In Memoriam: Pau Donés

In Memoriam: Pau Donés

Samarreta commemorativa

Samarreta commemorativa

El Teatro Chino

El Teatro Chino

dissabte, 4 de juny del 2022

Publicat per La Comissió en , , | dissabte, de juny 04, 2022 No hi ha comentaris

El divendres 13 de maig de 2022 es va celebrar amb normalitat l’esperada edició Flowers To Mary, títol que evoca la conegudíssima cançó de Joaquín Díaz GonzálezVenid y vamos todos”.

La seu de l’àpat, així com la composició del menú i del celler, es va confiar íntegrament a l’Estela, ja que l’encert i actitud que reitera en cada edició del actes medul·lars li atorguen una ben guanyada fama d’infal·libilitat molt propera als dogmes del Concili Vaticà I.

De la convocatòria, destacarem l’ampli i creatiu “Warm-Up”, o conjunt de reclams gràfics que s’orienten a fer indefugible l’assistència a l’àpat: al final d'esta crònica trobareu un resum. De fet, quasi s’aconseguix un ple de diputats, de no haver concorregut a última hora tot un seguit de baixes de força major que afortunadament no varen motivar cap expedient d’expulsió.

Amb cervesa i cacaus es va remullar la curta espera fins a l’hora convinguda, quan feren la seua aparició a taula la tomaca amb oli i miques d’abadejo, les clòtxines i els botonets amb creïlles i alls tendres.

Va ser comentada pels comensals la diferència entre el sabor de la lleterola fregida, tan tradicional i estimada per la nostra Confraria, i els botonets de corder, amb un gust més intens.

Per a remullar el dinar, es va servir Hacienda López de Haro Crianza 2018, un vi adequat per a l’ocasió, premiat amb 90 punts en la Guia Peñín i que està elaborat amb les varietats Tempranillo, Garnatxa i Graciano.

De la paella, amb carxofes, rovellons, conill i pollastre, direm excel·lent: encertada de sabor i de cocció. D’haver hagut més quantitat, els comensals hagueren prolongat el gaudi sense cap mesura ni prudència, segur!


A les postres, maduixots i meló d’Alger, ja preparats i molt refrescants, foren un excel·lent contrapunt al salat, per tal de completar la transició cap al dolç amb les tradicionals i cobejades llesques i una coca de pasta de full amb cabell d’àngel.

La grata tertúlia, remullada amb cremaet, va posar fi a una nova cita post-pandèmica en la que només s’hagué de lamentar les absències d’última hora: ens trobem a la Summer Edition!

 

 

 

 

 


Warm-Up de la Flowers To mary 2022

 


 






Per a escorcollaires

Xarxes socials