El divendres 13 de maig de 2022 es va celebrar amb normalitat l’esperada edició Flowers To Mary, títol que evoca la conegudíssima cançó de Joaquín Díaz González “Venid y vamos todos”.
La seu de l’àpat, així com la composició del menú i del celler, es va confiar íntegrament a l’Estela, ja que l’encert i actitud que reitera en cada edició del actes medul·lars li atorguen una ben guanyada fama d’infal·libilitat molt propera als dogmes del Concili Vaticà I.
De la convocatòria, destacarem l’ampli i creatiu “Warm-Up”, o conjunt de reclams gràfics que s’orienten a fer indefugible l’assistència a l’àpat: al final d'esta crònica trobareu un resum. De fet, quasi s’aconseguix un ple de diputats, de no haver concorregut a última hora tot un seguit de baixes de força major que afortunadament no varen motivar cap expedient d’expulsió.
Amb cervesa i cacaus es va remullar la curta espera fins a l’hora convinguda, quan feren la seua aparició a taula la tomaca amb oli i miques d’abadejo, les clòtxines i els botonets amb creïlles i alls tendres.
Va ser comentada pels comensals la diferència entre el sabor de la lleterola fregida, tan tradicional i estimada per la nostra Confraria, i els botonets de corder, amb un gust més intens.
Per a remullar el dinar, es va servir Hacienda López de Haro Crianza 2018, un vi adequat per a l’ocasió, premiat amb 90 punts en la Guia Peñín i que està elaborat amb les varietats Tempranillo, Garnatxa i Graciano.
De la paella, amb carxofes, rovellons, conill i pollastre, direm excel·lent: encertada de sabor i de cocció. D’haver hagut més quantitat, els comensals hagueren prolongat el gaudi sense cap mesura ni prudència, segur!
La grata tertúlia, remullada amb cremaet, va posar fi a una nova cita post-pandèmica en la que només s’hagué de lamentar les absències d’última hora: ens trobem a la Summer Edition!
Warm-Up de la Flowers To mary 2022
0 comentaris :
Publica un comentari a l'entrada