Crònica oficial de la Paella del mateix nom.

El fetge de bou compleix 25 anys

La Serenissima

La Serenissima
Diputació General del Fetge de Bou

In Memoriam: Forges

In Memoriam: Forges

In Memoriam: Pau Donés

In Memoriam: Pau Donés

Samarreta commemorativa

Samarreta commemorativa

El Teatro Chino

El Teatro Chino

diumenge, 22 d’octubre del 2023

Publicat per La Comissió en , , , | diumenge, d’octubre 22, 2023 No hi ha comentaris

 

La gojosa reobertura del nostre benvolgut Restaurant Estela obligava a celebrar en Tavernes Blanques l’àpat d’estiu que anomenem Summer MAM, i malgrat les temperatures pròpies del mes de juliol, cap confrare va defugir la ingesta d’una paella de fetge de bou que des d’ara direm que és meritòria, encara que només siga pel pes de la tradició heretada.

També cal dir que la convocatòria d’estiu va voler retre un merescut homenatge a Lluís Miquel Campos González, un habitual de l’Estela que va faltar el passat 25 de maig de 2023, i al qual la nostra confraria li tenia un especial afecte, tant pel que fa a la seua trajectòria de cantant com a la seua activitat empresarial a Tabalet.

L'equip que ara regenta l’Estela mereix, sense cap mena de dubte, tot el nostre recolzament i reconeixement per afrontar la nova etapa que, modestament, ens hem atrevit a batejar com a Estela Blue, pel color de la pintura del local. 

Els assistents a la Summer MAM

Ja avancem que, seguint el consens majoritari dels comensals, en esta crònica farem tot el possible per a desmentir la dita del Batxiller Sansón Carrasco al Quijote: Nunca segundas partes fueron buenas. Per això passem per alt les consideracions tècniques sobre la qualitat dels entrants o sobre el temps transcorregut fins a l’arribada d’una paella de fetge de bou que, com és habitual, va ser esgotada en un temps record. Eixa és la prova irrefutable de que el retrobament amb l’Estela va ser no només esperançador, sinó també satisfactori, tot i atenent al gaudi de les llesques que acompanyaren una tertúlia festiva i plena de germanor: en l'Estela ens trobem com a casa.

La paella de fetge de bou de la Summer MAM 2023

El Magne Àpat Medul·lar de l’estiu va concloure amb el lliurament a cada assistent d’un excel·lent treball fotogràfic a càrrec del Sr. Morasio, que inspirat en el treball del fotògraf Michael Cooper i dels artistes pop Peter Blake y Jann Haworth, ha recreat la portada del icònic disc dels Beatles Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band (1967) amb l’univers imaginari de la paella de fetge de bou: magistral.

El treball fotogràfic del Sr. Morasio va impactar als confrares

Per a finalitzar, deixem un resum del material gràfic corresponent a la convocatòria, que anomenem "Warm Up".

 





Per a escorcollaires

Xarxes socials