Una intensa campanya de motivació i difusió de la ja tradicional convocatòria oberta, va donar coma resultat una assistència aclaparadora, que va ser perfectament atesa amb professionalitat pel personal d’El Racó de Meliana.
Felicitarem al Sr. Camarlenc de la nostra confraria, encarregat de concertar amb el restaurant els detalls de l’àpat, que varen ser encertats i ajustats, de manera que a hores d’ara, El racó ha esdevingut un excel·lent referent per a oferir a confrares i nouvinguts, un tast molt correcte de la paella de fetge de bou.
Les entrades, servides amb puntualitat i ben distribuïdes al llarg de l’extensa taula, varen ser totes ben elaborades i de qualitat. Destacarem l'amanida amb tonyina, amb frescor i sabor reeixits.
Dues paelles de fetge de bou permeteren atendre a tots els comensals de manera suficient i homogènia. La presència generosa de l’endívia i l’adequada dotació de tanda va ser un acompanyament excel·lent a un arròs ben cuit i amb el desitjable punt de brou que singularitza la paella de fetge de bou. El debat sobre el punt de picant, el deixarem per als comentaris: personalment varem trobar la paella d’El Rcó més que correcta i encertada.
Per a remullar el menjar, la carta del restaurant permet escollir referències amb una correcta relació entre qualitat i preu. Nosaltres vàrem optar al nostre sector pel Parotet, vi negre del Celler del Roure, a Moixent, elaborat amb varietats autòctones (60% Arco, 40% Mandó), criat en botes de fang.
A les postres, un variat casolà va permetre acompanyar els cremadets i licors, amb una agradable tertúlia, fins al moment d’acomiadar-se fins l’any vinent. I que en siguen molts més.
A continuació, compartim els reclams de la convocatòria:
0 comentaris :
Publica un comentari a l'entrada