Cal reconèixer que Blanqueries té una oferta equilibrada on l'acollida, el local i la qualitat són rellevants. Cuina bes executada, amb bon producte i una carta de vins amb referències atractives de bona relació qualitat-preu. Va ser un encert escollir Blanqueries per al nostre àpat d'estiu, del qual hem de destacar l'encert dels vins escollits i l'equilibri del menú:
Flor de Ahillas blanc (Terra d'Art) està elaborat amb raïm Merseguera i vaacompanyar perfectament els entrants.
Sentada sobre la bestia és un vi que ja tastarem de la mà de Pepe Ferrer, elaborat amb Monastrell, Garnatxa Tintorera i Malvasia. Hem de reconèixer la seua originalitat: Pilar Esteve, José Domenech i Joan Llobell no han deixat de meravellar-nos amb la seua proposta de "garatge" que tant ens agrada i valorem.
És d'agrair que els preus en la carta siguen raonables, i que propostes enològiques com les esmentades es puguen gaudir. Del menjar, ens remetem al testimoni gràfic, que acredita la bona execució i qualitat de tots els plats.

0 comentaris :
Publica un comentari a l'entrada