Novament l'edició del nostre benvolgut àpat de maig suposava un repte a l'hora d'escollir un restaurant i un menú que oferira un mínim de garanties per a la nostra Confraria pel que fa a la relació qualitat-preu.
Direm que la proposta de El Cierzo està ben orientada, dins de l'ambient hostaler que a hores d'ara s'imposa. El local ple un divendres és bona senyal, i sabem que a front hi ha un bon professional que té estima per la cuina ben feta.
Bon producte i bona tècnica, amb carta de vins amb referències interessants. Cada comensals va escollir entre carn i peix en el segon plat, després d'un entrants correctes. Per a beure escollirem "Excellens Cuvée Especial", de Marqués de Càceres, un vi negre que ens va agradar, tot i que cada vegada és més majoritària l'opció del cava (ens fem majors).
Heus ací el testimoni gràfic de la huitena edició FTM:


0 comentaris :
Publica un comentari a l'entrada