De la cuina tradicional, l'allipebre és una de les referències i a Sueca, el restaurant Sequial, 20 el fa molt bo. Així de senzill es pot dir el que sembla més complex: la proporció de creïlla i anguila, el tast de picant i un resultat ben solsit va fer les delícies dels confrares embarcats en una nova aventura plena de comboi que ens va deixar cofois.
Tot començà amb la preparació logística a càrrec de la prestigiosa companyia de transport de persones per carretera "La Repartidora", amb destinació a l'ampli i còmode aparcament de Rapimueble de Sueca, tota una referència.
Els entrants, ben presentats i apetitosos no ens varen distreure del motiu de l'àpat, del qual vàrem donar compte amb goig i bona companya.
Sembla clar que l'allipebre forma part del moll de l'os de la cuina més tradicional, igual que la paella de fetge de de bou. I la proposta del Sequial 20 va esta a l'alçada d'un àpat excel·lent que caldrà repetir.


0 comentaris :
Publica un comentari a l'entrada